SHANTYKOOR DE IJSSELZANGERS - MONTFOORT (U)
al ruim 15 jaar goede vrienden...

Shantykoor De IJsselzangers uit Montfoort (U) is opgericht in het najaar van 2002. Ons koor zingt hoofdzakelijk Shanty's, Zeemansliedjes en Oudhollandse liedjes. Deze liedjes worden zowel in het Nederlands als in het Engels en Duits gezongen.  

Momenteel hebben we zo'n vijfendertig zangers en vijf muzikanten. We verzorgen onder meer optredens in bejaarden-en verzorgingshuizen, bij particulieren en op feesten en partijen. De IJsselzangers zingen ook regelmatig op Shantyfestivals in binnen- en buitenland.

U kunt de IJsselzangers binnenkort zien en horen:
Seniorencarnaval in Montfoort, 15 februari 2020

Op de zaterdag van de week vóórdat de feestelijkheden in alle hevigheid losbarsten treden de IJsselzangers samen met verschillende andere gezellige artiesten - let op de posters in de binnenstad! - op in het welbekende Verenigingsgebouw Sint Joseph te Montfoort.

Dordt In Stoom, 6 juni 2020

Nog even wachten, maar dan hebben De IJsselzangers - en het in groten getale verwachtte publiek natuurlijk niet minder -  weer een fantastisch festival om zich op te verheugen. En dat langs de sfeervolle en gezellige waterkant van Dordrecht.

SAIL Amsterdam, 15 augustus 2020

Ook op het elke vijf jaar wederkerende mega evenement in onze hoofdstad zijn de IJsselzangers komende zomer te bewonderen.

Shantyfestival Rijn en Lek in Wijk bij Duurstede, 26 september 2020

In september verheugt Montfoorts' favoriete shantykoor weer op een fantastisch festival in het sfeervolle stadje aan de lek.

Hollandse Middag in Montfoort, 15 november 2020

Vers van de pers: Dit jaar treden de IJsselzangers samen met een keur aan geweldige Nederlandse artiesten op tijdens de Hollandse Middag in het mooie IJsselstadje Montfoort.

accordeonist(e)  en zangers gezocht

 

We zoeken extra muzikale ondersteuning voor de dinsdagavonden van 20.00 - 22.00 uur als we in Montfoort repeteren èn voor onze optredens. Wil je een keer komen kijken of het iets voor je is? Of wil je zelf ook graag deel uit maken van deze gezellige groep zangers? Bel dan eens met onze voorzitter: 06 48 73 27 60!

 

Een bedankbriefje...

Goedemiddag Henk,

Ik wil nog even terugkomen op zaterdagavond 28 september jl.

Wij hebben door het enthousiaste optreden van het Shantykoor "De IJsselzangers" een onvergetelijke avond beleefd.

Ook de mensen die door ons uitgenodigd waren hebben een fantastische avond gehad. De vriendelijke dirigent Theo Verheij, de presentator van de liederen, de dames en de drummer die voor de muzikale begeleiding zorgden en het gehele koor, wat hebben we er van genoten! 

Nogmaals dank aan het Shantykoor ''De IJsselzangers" en hun dirigent!

Vriendelijke groet J. en J.K. 

Zin om een keer kennis te maken? Klik op de bovenstaande link!

luisteren...
SHELL
montfoort
TEXACO
woerden
Tank & Schenk aan de IJsselzangers
spaar bij iedere tankbeurt punten voor de IJsselzangers!
© 2017 PELICAN communication - LINSCHOTEN (NL)
DSC05632