Van IJsselnootje naar Blog


Zoals in de Jaarvergadering nogmaals verteld werd door Cor, is ons IJsselnootje uit kostenoverwegingen én om met de tijd mee te gaan, vervangen door een digitale versie: ons IJsselblog.

Tot nu toe hebben de webredacteuren het blog voorzien van enige inhoud. Maar om het tot een levend iets te maken, waar we weer allemaal met plezier in grasduinen en wat we weer met trots aan onze achterban tonen, zou het mooi zij als de leden van de vereniging ook zorgen voor enige vulling.

Dus: heb je een interessant bericht voor de leden, wil je iets vertellen over een mooie reis die je gemaakt hebt of wil je een mooie hobby delen met je zangmaatjes, stuur dan een stukje naar Henk Neumann of naar Frans van Petegem. Zij zorgen ervoor dat er een blogartikel(tje) van gemaakt wordt!


5 keer bekeken0 reacties